Szövetelektronika: varrj világító lényeket!

A WORKSHOP CÉLJA

A szövetelektronika két terület, a varrás és alapvető áramköri ismeretek keresztezése. A résztvevők olyan eszközöket terveznek, amelyekben valamilyen egyszerű elektronika van, 1-2 apró égő vagy gombelem, és amelyeket varrással készítenek el.

Ez a foglalkozás nagyon jó és izgalmas játékos bevezetés az elektronika világába, mert egyfelől kedvet csinál az áramkörök megismeréséhez, másfelől megtanít projektalapon gondolkodni, alkotni. Akinek sikerélményt ad egy LED-es áramkör beépítése, az szívesen lép tovább más foglalkozások felé. A másik érdekesség, hogy azoknak, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal, komolyabb kihívások, kapcsolós, érzékelős filcfigurájuk létrehozása lehet a kihívás.

KINEK AJÁNJUK?

Szinte bárkinek, de 12 év alatt szülőnek és gyereknek együtt. Egy jeggyel többen is bejöhetnek, de ebben az esetben közösen dolgozhatnak egy alkotáson.

MILYEN KÉSZSÉGEKET FEJLESZT?

Varrás, elektronika, tervezés

IDŐPONTOK

2017.01.29. 14:00 - 17:00 (Vasárnap)

RÉSZVÉTELI DÍJ

Early bird (felnőtt kísérővel vagy nélküle)  5600 Ft / fő 
Teljes árú jegy (felnőtt kísérővel vagy nélküle)  7000 Ft / fő

Vedd meg most a jegyed, kattints ide!

HELYSZÍN

Nagykovácsi, Makerspace.hu, Nagykovácsi, Kolozsvár utca 2./B

Mivel mellettünk zajlik a Teleki-Tisza-kastély felújítása, a Kolozsvár utca 2./B felőli hátsó bejáraton lehet bejutni hozzánk. Gyalogosan a Kastély közön át, autóval az Úttörő utcán keresztül lehet megközelíteni a Kolozsvár utcai hátsó bejáratot, ahol parkolni is tudtok. Innen a térképen pirossal jelölt épülethez kell eljutni.

A nagykovácsi makerspace autóval 20 perc a Széll Kálmán tértől és a 63-as busszal 17 perc Hűvösvölgy végállomástól.

KONTAKT

Ha még többre vagy kíváncsi, írj nekünk!
hello_KUKAC_makerspace.hu

Vagy hívj minket!
06 20 321 0249

Esemény típus: 
Workshop
Esemény korosztály: 
Felnőtt és gyerek
Dátum: 
2017. január 29.