BITPYTHON: Építs abszurd humorral! littleBits családi workshop

A WORKSHOP CÉLJA

A foglalkozás elsősorban a résztvevők sikerélményére koncentrál, olyan tematikus építés robotikai elemekből, amely során a családi csapatok együtt tudnak tervezni, építeni, és együtt élik meg az alkotás élményét. Ennek a foglalkozásnak az egyik legnagyobb előnye, hogy a család összes tagja számára élvezhető, mert a littleBits rendszer könnyen megtanulható, alakítható és a családban mindenkinek jut szerep (tervező, dekoratőr, ötletelő, informatikus apuka, stb). A csapatok maguk döntik el, hogy mit építenek, ehhez az egyes alkalmak tematikája ad inspirációt. A BitWars workshopot a Star Wars, a BitRace-t a Mad Max, a BitRingst A Gyűrűk Ura és a BitPythont a Monty Python munkássága ihlette.

A foglalkozás során a littleBits színes modulokból álló áramkörkészleteit használjuk, amelynek alapegységei apró motorok, szenzorok, programozható számítógépek, csengők, lámpák, amikből érdekes, izgalmas találmányokat, játékokat vagy éppen használati tárgyakat lehet építeni.

KINEK AJÁNJUK?

Olyan családoknak, akik szívesen töltenek el időt együtt egy olyan tevékenységgel, amit mindenki élvez. Bár a foglalkozásokra a tapasztalatok szerint ötven százalékban informatikus apukával vagy nagypapával, anyukával, nagymamával jönnek a csapatok, ez egyáltalán nem feltétel, csak éppen ezek a szülők végtelenül örülnek, hogy végre a család többi része is osztozik mániájukban.

MILYEN KÉSZSÉGEKET FEJLESZT?

Programozás, elektronika, robotika, kézügyesség, kreativitás, csapatmunka, tervezés

IDŐPONT

BITPYTHON    2017.01.28. 14:00 - 17:00 szombat

RÉSZVÉTELI DÍJ   

Early bird    10 000 Ft / 4 fő
Teljes árú jegy 12 500 Ft / 4 fő

Vedd meg most a jegyed, kattints ide!

HELYSZÍN

2017.01.28-án a Makerspace.hu, Nagykovácsi, Kolozsvár utca 2./B

Mivel elkezdődött mellettünk a Teleki-Tisza-kastély felújítása, mostantól máshogy lehet megközelíteni a nagykovácsi makerspace-t. A Kossuth Lajos utca 2. helyett a Kolozsvár utca 2./B felőli hátsó bejáraton lehet bejutni hozzánk. Gyalogosan a Kastély közön át, autóval az Úttörő utcán keresztül lehet megközelíteni a Kolozsvár utcai hátsó bejáratot, ahol parkolni is tudtok. Innen a térképen pirossal jelölt épülethez kell eljutni.

KONTAKT

Ha még többre vagy kíváncsi, írj nekünk!
hello_KUKAC_makerspace.hu

Vagy hívj minket!
06 20 321 0249

Esemény típus: 
Workshop
Esemény korosztály: 
Felnőtt és gyerek
Dátum: 
2017. január 28.